Szálláshelyek - Bük, Bükfürdő

Szállás Bük, Bükfürdő környékén

Nevezetességek Bük, Bükfürdő környékén

Holdfényliget - Erdei kötélpálya

15.6 km távolságra Bük, Bükfürdő belvárosától.

Holdfény Liget, az Alpokalja Kalandparkja Gyöngyösfalun található, Szombathely és Kőszeg között félúton, Magyarország nyugati részén. 2006 tavaszán készült el, széles skálájú szabadidős tevékenységeket és programokat kínálva minden korosztálynak. Az élmény- és kalandsportok kedvelői erdei pályán quadozhatnak, 1-12 méter magasságban csúszhatnak-mászhatnak-egyensúlyozhatnak Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályáján, Robin Hood pályán íjazhatnak, vadvizi evezhetnek a Gyöngyös patakon, összesen több mint 90 játékon próbálhatják ki ügyességüket. A tölgyes erdőben kisvasút üzemel, kisgyerekek örömére rendelkezésre áll lovas kocsikázás, és található itt mezitlábas élményösvény, fa játszótér, csúszó korongpálya, illetve mókuskert bújócskahely. A liget tavasszal (március közepétől április végéig) és ősszel (szeptember elejétől november végéig) péntek délután 13 és 18 óra között, hétvégén egész nap, 10 és 18 óra között tart nyitva, míg nyáron (április végétől szeptember elejéig) minden nap délelőtt 10 és este 19 óra között várja vendégeit. Csoportok részére egyéb időpontokban is rendelkezésre állhatnak. Szálláslehetőséget eredeti indián Tipikben biztosítanak.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Kôszeg
Hotel Írottkő

Hotel Írottkő Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt.
3.1 km távolságra Kôszeg belvárosától, 4.6 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).További részletek a szállodáról: Hotel Írottkő
Város: Szombathely
Hotel Claudius

Hotel Claudius A római jellegű szálloda, a Hotel Claudius, a Csónakázó-tó partján, gyönyörű zöld környezetben található, rövid sétára a történelmi belvárostól, a fedett uszoda, a termál fürdő és az élményfürdő közvetlen közelében; a szálloda kényelmes szálláslehetőséget biztosít csoportok, családok és üzleti vendégek részére egyaránt.
1.6 km távolságra Szombathely belvárosától, 7.5 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 29500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Claudius
Város: Szombathely
P4W Hotel Residence

P4W Hotel Residence
0.9 km távolságra Szombathely belvárosától, 8.1 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 19901 Forinttól!


További részletek a szállodáról: P4W Hotel Residence
Város: Bük, Bükfürdô
Bajor Panzió Aparthotel

Bajor Panzió Aparthotel A Bajor Panzió Aparthotel 2003-ban épült Bük centrumában. Vendégeit kényelmes szobákkal és apartmanokkal, őrzött parkolóval, kerti medencével, sportolási lehetőségekkel és egészségmegőrző programokkal várja. Az 1500 méterre található Gyógy- és Termálfürdő megközelíthető autóbusszal vagy kisvonattal, amelynek megállója a panziótól csupán 100 méter távolságra van.
1.3 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 16.2 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 13989 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bajor Panzió Aparthotel
Város: Bük, Bükfürdô
EMAN Apartmenthouse

EMAN Apartmenthouse Az EMAN Apartmanház a Bükfürdői Gyógy-és Élménycentrumtól nem messze, kellemes környezetben nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A vendégek a szaunában vagy a grillezési lehetőséggel és játszótérrel rendelkező 1700 négyzetméteres kertben lazíthatnak.
0.9 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 16.2 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).További részletek a szállodáról: EMAN Apartmenthouse
Város: Bük, Bükfürdô
Apartman Hotel

Apartman Hotel
3.4 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 18.8 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 11399 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Apartman Hotel

Mjus World Resort & Thermal Park
2.6 km távolságra Körmend belvárosától, 26.8 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 23701 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Mjus World Resort & Thermal Park

Joó Fogadó Wellness Panzió A Joó Fogadó és Wellness Panzió a Sárvári Gyógyfürdőtől hat kilométerre található, Sárvár-Rábapatyon, ahol szobái és wellness-részlege nyugodt kikapcsolódást biztosítanak.
0.7 km távolságra Rábapaty belvárosától, 29.9 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 13899 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Joó Fogadó Wellness Panzió
Város: Sárvár
Platán Hotel Sárvár

Platán Hotel Sárvár Sárvár szépséges városa Vas megyében, a Rába és a 84-es út mentén fekszik. A várost körülölelő természet vonzerején túl a város kulturális és épített emlékekben is gazdag, elég csak a Nádasdy-várra vagy a botanikuskertre gondolnunk. A nemzetközi folklór- és fúvósfesztiválon és a Históriás Napok rendezvényén túl a település számos folklórfesztivál és vásári mulatság színhelye. Ezen a pezsgő helyszínen, Sárvár szívében várja vendégeit a Platán Hotel.
0.4 km távolságra Sárvár belvárosától, 30.6 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).


Kétágyas szobák éjszakánként 17500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Platán Hotel Sárvár
Város: Sárvár
Hotel Viktória

Hotel Viktória 2004 októberében Sárváron, Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén nyílt meg az új három csillagos Hotel Viktória Sárvár. A hotel a város központjában fekszik közvetlen az arborétum közvetlen szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A szálloda vendégeinek lehetősége nyíllik a tíz hektáros természetvédelmi park díjmentes megtekintésére.
0.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 31.3 km távolságra a látnivalótól (Holdfényliget - Erdei kötélpálya).További részletek a szállodáról: Hotel Viktória

Szálloda keresése Bük, Bükfürdő városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: