Szálláshelyek - Bük, Bükfürdő

Szállás Bük, Bükfürdő környékén

Nevezetességek Bük, Bükfürdő környékén

Nagycenki Széchenyi-Kastély

19.4 km távolságra Bük, Bükfürdő belvárosától.

A Nagycenki Széchenyi-Kastély Nyugat-Dunántúlon található, Budapest és Bécs között, Magyarország és Ausztria határvidékén. Az építészeti szempontból is érdekes barokk kastély ma emlékmúzeum. 1750 körül épült, egy udvarház átalakításával. Virágkorát az 1800-as évek derekán élte, itt lakott a legnagyobb magyarként tisztelt Széchenyi István. Az épület három részből áll, középső részének nagyterméhez angyalszobrokkal díszített lépcsőház vezet. Az emlékmúzeum két részből áll. A földszinti rész a Széchenyi család történetét mutatja be, míg az emeleti rész Széchenyi István széleskörű gazdasági és politikai tevékenységeit dokumentálja tárgyi emlékekkel, makettokkal és modellekkel. A kastély mellett a XX. században Fertőboz és Nagycenk között megépült a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Sopron
Hotel Wollner

Hotel Wollner A Hotel Wollner romantikus szálloda Sopron történelmi belvárosában, a centrumban, közvetlenül a konferencia központ, a színház, a kaszinó, a turisztikai látnivalók, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. Kitűnő választás mindazoknak, akik üzleti- vagy turistaútjuk során a város hangulatát belülről megélve szeretnék megismerni Sopront és környékét.
0.6 km távolságra Sopron belvárosától, 11.8 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 25745 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Wollner
Város: Bük, Bükfürdô
EMAN Apartmenthouse

EMAN Apartmenthouse Az EMAN Apartmanház a Bükfürdői Gyógy-és Élménycentrumtól nem messze, kellemes környezetben nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A vendégek a szaunában vagy a grillezési lehetőséggel és játszótérrel rendelkező 1700 négyzetméteres kertben lazíthatnak.
0.9 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 20 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).További részletek a szállodáról: EMAN Apartmenthouse
Város: Bük, Bükfürdô
Bajor Panzió Aparthotel

Bajor Panzió Aparthotel A Bajor Panzió Aparthotel 2003-ban épült Bük centrumában. Vendégeit kényelmes szobákkal és apartmanokkal, őrzött parkolóval, kerti medencével, sportolási lehetőségekkel és egészségmegőrző programokkal várja. Az 1500 méterre található Gyógy- és Termálfürdő megközelíthető autóbusszal vagy kisvonattal, amelynek megállója a panziótól csupán 100 méter távolságra van.
1.3 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 20.5 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 13989 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bajor Panzió Aparthotel
Város: Bük, Bükfürdô
Apartman Hotel

Apartman Hotel
3.4 km távolságra Bük, Bükfürdô belvárosától, 20.6 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 11399 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Apartman Hotel
Város: Kôszeg
Hotel Írottkő

Hotel Írottkő Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt.
3.1 km távolságra Kôszeg belvárosától, 26 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).További részletek a szállodáról: Hotel Írottkő

Joó Fogadó Wellness Panzió A Joó Fogadó és Wellness Panzió a Sárvári Gyógyfürdőtől hat kilométerre található, Sárvár-Rábapatyon, ahol szobái és wellness-részlege nyugodt kikapcsolódást biztosítanak.
0.7 km távolságra Rábapaty belvárosától, 32.4 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 13899 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Joó Fogadó Wellness Panzió
Város: Szombathely
Hotel Claudius

Hotel Claudius A római jellegű szálloda, a Hotel Claudius, a Csónakázó-tó partján, gyönyörű zöld környezetben található, rövid sétára a történelmi belvárostól, a fedett uszoda, a termál fürdő és az élményfürdő közvetlen közelében; a szálloda kényelmes szálláslehetőséget biztosít csoportok, családok és üzleti vendégek részére egyaránt.
1.6 km távolságra Szombathely belvárosától, 33.3 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 29500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Claudius
Város: Szombathely
P4W Hotel Residence

P4W Hotel Residence
0.9 km távolságra Szombathely belvárosától, 33.5 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 19901 Forinttól!


További részletek a szállodáról: P4W Hotel Residence
Város: Sárvár
Platán Hotel Sárvár

Platán Hotel Sárvár Sárvár szépséges városa Vas megyében, a Rába és a 84-es út mentén fekszik. A várost körülölelő természet vonzerején túl a város kulturális és épített emlékekben is gazdag, elég csak a Nádasdy-várra vagy a botanikuskertre gondolnunk. A nemzetközi folklór- és fúvósfesztiválon és a Históriás Napok rendezvényén túl a település számos folklórfesztivál és vásári mulatság színhelye. Ezen a pezsgő helyszínen, Sárvár szívében várja vendégeit a Platán Hotel.
0.4 km távolságra Sárvár belvárosától, 36.4 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).


Kétágyas szobák éjszakánként 17500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Platán Hotel Sárvár
Város: Sárvár
Hotel Viktória

Hotel Viktória 2004 októberében Sárváron, Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén nyílt meg az új három csillagos Hotel Viktória Sárvár. A hotel a város központjában fekszik közvetlen az arborétum közvetlen szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A szálloda vendégeinek lehetősége nyíllik a tíz hektáros természetvédelmi park díjmentes megtekintésére.
0.3 km távolságra Sárvár belvárosától, 36.8 km távolságra a látnivalótól (Nagycenki Széchenyi-Kastély).További részletek a szállodáról: Hotel Viktória

Szálloda keresése Bük, Bükfürdő városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: